Siemens

Siemens
Siemens is an electrical engineering company holding complete innovative solutions in the areas of electrification, automation and digitization. Active locally for over 110 years, Siemens has 1780 employees and owns four factories in Romania and four software development centers and the cities of Bucharest, Brasov and Cluj-Napoca.
Siemens este o companie de inginerie electrică care deţine soluţii inovatoare complete în domeniile electrificare, automatizări și digitalizare. Activă pe plan local de peste 110 de ani, Siemens are 1780 de angajați în România și deţine patru fabrici, precum și patru centre de dezvoltare și software în orașele București, Brașov și Cluj-Napoca.

Obiective de Dezvoltare Durabilă susținute de Siemens România:

  • 7: ENERGIE CURATĂ ȘI ACCESIBILĂ: Asigurarea continuă și la prețuri accesibile a energiei din surse moderne și sustenabile pentru toți.

  • 9: INDUSTRIE, INOVAȚIE ȘI INFRASTRUCTURĂ: Construcția unei infrastructuri durabile, promovarea industrializării incluzive și sustenabile și încurajarea inovației.

  • 11: ORAȘE ȘI COMUNITĂȚI SUSTENABILE: Transformarea orașelor și așezărilor umane în locuri incluzive, sigure, trainice și sustenabile.


George-Costache-CEO-Siemens-RomaniaSocietatea în care trăim nu a fost niciodată atât de puternic interconectată precum este în prezent. Lumea reală şi cea digitală se apropie tot mai mult, iar acest fapt scoate la iveală un potenţial nebănuit până acum, atât din punct de vedere tehnologic şi comecial, cât mai ales social. Fie că vorbim despre oraşe inteligente, inovaţii de ultimă oră, energie curată sau industrii digitalizate, fiecare acţiune realizată de Siemens are la bază spiritul responsabil, grija faţă de societate şi promovarea afacerilor sustenabile şi curate. Parteneriatul cu UN Global Compact România reprezintă o etapă firească în îndeplinirea obiectivelor noastre sustenabile.

George Cătălin Costache – CEO Siemens România
Roxana Popescu-Anghel
21.07.2016