Participanţi fondatori

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Advanced Technologies (Vonino)

Advanced Technologies (Vonino)Vonino Inc. este o companie ODM/OEM, care oferă produse electronice pentru utilizatori finali, pentru scopuri comerciale, industriale şi de lifestyle. Echipa noastră lucrează împreună cu partenerii noştri, pentru a crea designuri şi experienţe de utilizare inovatoare. Înţelegem cât de importante sunt pentru afacerile partenerilor noştri designul reuşit şi ideile creative, iar designerii şi inginerii noştri se străduiesc să dezvolte şi să creeze produse care să-i ajute pe partenerii noştri să iasă în evidenţă pe piaţă.

Contact: Dragoș Vasile

www.advanced.ro


Alro S.A. (Vimetco)

Alro S.A. (Vimetco)Cu o producţie de 288.000 de tone metrice de aluminiu primar în 2008, Alro SA este cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Europa Centrală şi de Est (exceptând Rusia). Alro SA reprezintă astăzi una dintre cele mai mari companii din România, având o contribuţie importantă la dezvoltarea economiei locale şi naţionale.

Contact: Alina Rusanu

www.alro.ro


Asociația MaiMultVerde

MaiMultVerdeAsociație de protecție a mediului având ca obiectiv strategic crearea unei comunități active de voluntari care să producă schimbări durabile în mediul din România. Printre obiective: dezvoltarea de proiecte care aduc beneficii reale mediului, promovarea unei atitudini responsabile faţă de mediu la nivelul publicului larg, crearea de oportunităţi pentru cetăţeni, companii şi autorităţi, care să le permită să lucreze împreună în vederea rezolvării problemelor de mediu, promovarea unor politici publice favorabile mediului.

Contact: Doru Mitrana

www.maimultverde.ro


Asociația De-a arhitectura

Asociația De-a arhitecturaAsociaţia îşi propune dezvoltarea şi promovarea educaţiei de arhitectură şi mediu construit în vederea conştientizării şi a cunoaşterii valorilor arhitecturii, design-ului şi ale urbanismului. Prin înţelegerea şi asumarea acestor valori de către diverse categorii de public, urmărim creşterea calităţii mediului construit din mediile urbane şi rurale.

Contact: Mina Sava

www.de-a-arhitectura.ro


Association Maastricht School of Management Bucharest

Association Maastricht School of Management BucharestGăsim sclipirea din fiecare student, oferim cunoștințe și întărim caractere aducând la un loc studenții, profesorii care ne împărtășesc valorilem, în așa fel încât la final absolvenții să devină agenți ai schimbării de care au nevoie business-urile și comunitatea noastră. Această școală unește oamenii care împărtășesc aceleași valori: integritatea, deschiderea către autoanaliză, nevoia constantă de dezvoltare personală, respect pentru societate, optimism proactiv, curajul de a schimba starea de fapt.

Contact: Gabriela Tokacs

www.msmromania.org


Băneasa Developments

baneasa-developmentsBaneasa Developments SRL inițiază și administrează dezvoltări imobiliare care aduc valoare durabilă și prosperitate sustenabilă comunității și stakeholder-ilor noștri, prin parteneriate și investiții realizate în România.

Contact: Miruna Antohi

www.linkedin.com/company/baneasa-developments


Coca-Cola HBC România

Coca-Cola HBCCoca-Cola HBC România este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România şi îmbuteliator francizat al Companiei Coca-Cola. Compania noastră deserveşte aproximativ 22 milioane de oameni. Producem şi distribuim un portofoliu unic de mărci comerciale de calitate, realizând cu pasiune activările de marketing de pe piaţă şi demonstrând leadership în responsabilitatea socială corporativă.

Contact: Mihaela Alionte

www.coca-colahellenic.ro


EY Romania

ErnstYoung_RomaniaLa EY, suntem dedicați construirii unei lumi a muncii mai bune – cu mai multă încredere în business, creștere sustenabilă, dezvoltarea talentului în toate formele sale și o colaborare mai intensă. Vrem să construim un mediu de muncă mai bun prin acțiunile noastre și prin colaborarea cu organizații și persoane care gîndesc ca noi. Acesta este scopul nostru și de aceea existăm ca organizație.

Contact: Oana Gorbanescu

www.ey.com


Fundația Gala Societății Civile

Fundația Gala Societății CivileGala Societăţii Civile este un proiect iniţiat în anul 2002 ce are ca scop promovarea şi premierea activităţii sectorului asociativ din România. Echipa de organizare a Galei Societăţii Civile funcţionează ca un centru de resurse şi de analiză al sectorului asociativ. Reprezentanţi ai companiilor sau ai agenţiilor guvernamentale apelează la echipa GSC pentru a identifica, contacta şi intermedia parteneriate cu stakeholder-ii lor din sectorul asociativ.

Contact: Florentina Loloiu

www.galasocietatiicivile.ro


Fundația Mereu Aproape

fundatia-mereu-aproapeNe-am deschis sufletele şi am învăţat că A DĂRUI este cel mai frumos şi pur gest cu care a fost înzestrat OMUL. “Mereu Aproape” este mai mult decât un nume, este o stare care ne defineşte, este o emoţie pe care o dăruim şi o primim de fiecare dată când ajutăm.  Prin ceea ce facem ne arătăm ca oameni în primul rând, că apoi să devenim o parte din bucuria celorlalţi. Suntem şi vom fi mereu aproape, pentru că numai împreună putem da naştere unui crez şi unei şanse pentru cei care au nevoie.

Contact: Gabriela Ştefan

www.fundatiamereuaproape.ro


INSOFT Development & Consulting

INSOFT Development & ConsultingDin anul 2008, anul înfiinţării companiei, răspundem cu promptitudine solicitărilor clienților noștri și contribuim la succesul fiecărui proiect derulat. Evoluția noastră constantă este cea care ne-a asigurat una dintre pozițiile de top în rândul companiilor de IT&C din România și care ne-a ajutat să câștigăm încrederea clienților și partenerilor noștri. Avantajul nostru competitiv constă în know-how-ul pe care îl deținem și în calitatea și experiența deosebită a echipei INSOFT.

Contact: Andreea Enache

www.insoft-dc.ro


Institutul Național de Cercetări Economice “Costin C. Kirițescu”

Institutul Național de Cercetări Economice “Costin C. Kirițescu”Institutul este organizaţie ştiinţifică de drept public, de interes naţional, cu vocaţie de cercetare fundamentală, finanţată din bugetul public, care dezvoltă şi cercetări aplicative finanţate din surse publice sau private interne şi externe. Institutul face parte din structurile de cercetare fundamentală ale Academiei Române şi este continuatorul tradiţiei cercetărilor economice şi sociale din România, care are rădăcini de aproape un secol. Obiectivele actuale ale INCE decurg din misiunea pe care şi-a asumat-o în debutul celui de-al X-lea deceniu al secolului XX.

Contact: Luminița Chivu

www.ince.ro


KMG International (Rompetrol)

External New RompetrolCei peste 7.000 de angajaţi, prezenţi în 12 ţări, fac din KMG Internaţional (fostul Rompetrol Grup) una din cele mai puternice companii din România şi un important jucător în regiunea Marii Negre şi Marii Mediterane. Cu activităţi în fiecare sector din domeniul petrolului şi al gazelor, KMG Internaţional deţine şi desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, upstream şi servicii industriale.

Contact: Costinela Drăgan

www.rompetrol.com


Lutz & Associates

Lutz & AssociatesCompania germano-română Lutz & Associates (L&A) este un grup ce oferă consultanţă în finanţe, fiind situat în vestul României, în oraşul Timişoara, cel mai mare oraş din regiunea Banat. Grupul nostru este specializat în construirea de soluţii potrivite nevoilor afacerilor în multe domenii. Clienţii noştri obişnuiţi sunt atât din România cât şi din străinătate, printre ei numărându-se firme dintr-un grup de industrii foarte divers.

Contact: Violeta Jurma

www.lutz-associates.ro


Mercedes-Benz Romania

mercedes-benzSC Mercedes-Benz România S.R.L. este o companie Daimler AG. Compania noastră este responsabilă cu activitatea de import, marketing şi vânzări pentru mărcile: Mercedes-Benz, smart, Fuso şi Setra, precum şi cu coordonarea unei reţele de peste 30 de centre autorizate de vânzări şi service.

Contact: Patricia Vasii

www.mercedes-benz.ro


OMV Petrom 

OMV PetromOMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 66 milioane bep în 2014 şi rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 690 milioane de barili echivalent petrol în România şi Kazahstan (671 milioane barili echivalent petrol în România). 

Contact: Ana Niculescu

www.omvpetrom.com


Pirelli Tyres Romania

Pirelli Tyres RomaniaPirelli a investit în România din 2005 și până în prezent peste 555 de milioane de euro, realizând peste 2200 de locuri de muncă în Slatina. Fabrica de anvelope Pirelli de la Slatina, astăzi una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme este echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este lider: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat şi SUV.

Contact: Mihaela Ionus

www.pirelli.com


Porsche Romania

porsche-romaniaPorsche Romania şi-a început activitatea în noiembrie 1997 cu 8 angajaţi, fiind astăzi considerată una dintre cele mai de succes operaţiuni ale holdingului austriac. Porsche Romania este importatorul general în Romania pentru mărcile Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT și Skoda.

Contact: Andreea Hincu

www.porscheromania.ro


Raiffeisen Bank Romania

Raiff_sponsorRaiffeisen Bank S.A. este o bancă universală de top prezentă pe piața din România. Banca furnizează o gamă completă de produse și servicii de înaltă calitate pentru persoane fizice, întreprinderi mici și mijlocii și companii mari, prin canale de distribuție multiple: sucursale, rețele de ATM-uri și EPOS, telebanking (Raiffeisen Direct), banking mobil (Raiffeisen Smart Mobile) și Internet banking (Raiffeisen Online).

Contact: Bogdana Diaconu

www.raiffeisen.ro


Telekom Romania

telekomNe propunem să devenim operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat – totul pentru a oferi excelență clienților noștri.

Contact: Florina Şerban

www.telekom.ro


The CSR Agency

The CSR AgencyThe CSR Agency este o agenție de consultanță în management specializată în responsabilitate socială corporativă și sustenabilitate. Facem training cu organizațiile și le oferim consultanță în aceste domenii, ajutându-i să le înțeleagă și să le înglobeze în operațiunile lor. Serviciile noastre de training și mentorat merg de la prezentări scurte de introducere și workshop-uri până la sesiuni facilitate de visioning, mentorat strategic și planning de acțiuni integrate.

Contact: Dragoş Tuţă

www.thecsragency.ro


Unilever South Central Europe

Unilever South Central EuropeUnilever, una dintre cele mai importante companii de pe piaţă bunurilor de larg consum din România, este prezentă pe piaţă românească din 1995. De atunci, Unilever a investit aproape 125 milioane euro, fiind unul dintre cei mai importanţi investitori din România.

Contact: Dana Dobrescu

www.unilever.ro